#23 Sikta på månen, missar du - hamnar du ändå bland stjärnorna!

För Hannele är det självklart att tänka på morgondagen, och inte bara på idag. Hon vill att hennes barnbarn och barnbarnsbarn ska uppleva de vinterlov hon upplevt, med mycket snö och ibland så kyligt att hon förfrusit fingrarna. Hon vill att de ska uppleva somrarna till fjälls, där det inte är 40 grader varmt och där man inte riskerar att få värmeslag av att gå i skogen.


Hannele har många drömmar och många mål - stora och små, men är väldigt dålig på det här med delmål. En av hennes klasskompisar,  sa; "sikta på månen, missar du hamnar du ändå blandstjärnorna". Något som Hannele hållit fast vid, så drömmar om att få hålla en utställning på Fotografiska i Stockholm, fotografera kändisar och göra egna coffe table-books kanske ligger närmare än vad många kan tro.

Om gästen

Hannele har fotat sedan barnsben och startade företag som 18 åring. Hon gillar naturen och tycker om att vara utomhus och går gärna i skogen. Mycket tid ägnas åt fiske, bär- och svampplockning. När hon är nere behöver hon få vara kreativ, och det bästa lyftet, den bästa motivationen och den största glädjen får hon från att fotografera.

Vill du nå Hannele hittar du henne här: https://www.fotografhannelebang.se/