#24 Välkommen till ANDERS och känn dig som hemma!

Känn dig som hemma hos ANDERS! Så presenterar Anders sitt företag, sin restaurang i Hemavan. Anders född och uppvuxen i Malmö fann kärleken i fjällvärlden. Med sin typiskt skånska dialekt och kärleken till maten och vinet fann han sin roll som krögare med starkt intresse av det franska köket, eller frankofil som han själv säger.

Om du vill besöka Hemavans franska bistro så är det till Anders du går. Där serverasrustik fransk mat både till lunch och middag. De har också ett bra utbud av härliga naturviner då Anders är utbildad sommelier. Hans driv handlar om att fåmänniskor att njuta av det goda i livet.

Vill du nå Anders så hittar du honom på @anders_bistro

 

Om gästen

Han är alltså en invandrad Skåning som fann kärleken i Tärnafjällen. Hans intressen förutom människor och mat är att läsa böcker och engagera sig i samhällsfrågor. Det kan även vara skönt att få en motpol till det sociala i jobbet blir att gå ut själv och fiska i Tärnaån.

Vad driver honom och hans företagande i en tid av globala virus, miljöhänsyn och hållbarhetstankar. Hur ser han på framtiden och på inlandets resurser?