#37 När behoven är tydliga och företagsamheten finns då blev det en raket!

Det som började i ett av familjens sovrum har utvecklats till att idag vara ett framgångsrikt, växande, drivande e-handelsföretag som finns i den gamla Konsum-butiken i byn Nästansjö två mil från Vilhelmina.

Dagligen går Post Nords transporter in till byn medvaror och ut med paket till företagets kunder. Att transporter finns och att internet och telefoni funkar är viktiga förutsättningar för företag på landsbygd.

Det som 2013 var ett bekymmer att hitta kläder i sin storlek är idag en framgångsrik, växande e-handel som hjälper fler välväxta män att hitta moderna, snygga kläder. Företaget har drivit e-handel sedan 2011.Klädbutiken XLKläder.se öppnades på nätet i början av 2013. 

IDet som började i ett av familjens sovrum har utvecklats till att idag vara ett framgångsrikt, växande, drivande e-handelsföretag som finns i den gamla Konsum-butiken i byn Nästansjö två mil från Vilhelmina.

Om gästen

Kristoffer Mikaelsson, 198 cm i strumplästen, håller i spakarna men har stor hjälp av övriga familjen.

XLKläder Sverige AB är ett familjeföretag i södra Lappland, Norrlands inland. De som driver företaget heter Kristoffer, Kent, Lena och Johan Mikaelsson.

Du hittar Kristoffer Mikaelsson på Instagram, Linkdin, Facebook eller via företagets hemsida www.xlklader.se