#52 Att WILHJA något som ingen annan tidigare velat

Om du söker på WILHJA på nätet så hittar du en sida med fantastiska kreationer som bärs av personer runt om i världen. Varumärket får sin inspiration från den rena, kreativa kraften, viljestyrkan och att vara sann mot sig själv och det en står upp för. Verksam i Södra Lappland skapar en exklusivitet till designen som präglas av nordlig miljö och vildmark.

 Naturen är enligt WILHJAs mening den mest värdefulla skatten på jorden. De tror starkt på att ta mer ansvarsfulla beslut för att åstadkomma nödvändiga förändringar. 

I podden berättar Carolina om hennes resa i en värld så långt från den hon växte upp i och om det ursprung som ger henne inspiration och skaparlust.

Om gästen

Carolina Rönnberg har uppkallat sitt varumärke till, vilja, WILHJA. Hon menar att alla kan välja hur en vill uttrycka sig genom de kläder en bär eller vad en villskapa genom sina händer eller genom sina handlingar.

Att Carolina är född, uppvuxen och bor i Vilhelmina har lämnat spår i verksamhetensnamn som en hyllning till det kontrasterande avstånd mellan kreationernas födsloplats och det officiella strålkastarljus där de kommer till liv.

WILHJA vill etableras som ett ledande varumärke som "medveten couture".Därför erbjuder de sina kunder upplevelsen och den lyxiga känslan av ett exklusivt hantverk som produceras med medvetna och ansvarsfulla val.

Du hittar WILHJA i sociala medier och på deras hemsida www.wilhja.com