#58 Med motorer i blodet

Vad skaparattraktivitet på en ort? Vad har en kommun i Södra Lappland som ingen annan kommun har? Hur kan inlandet dra till sig för att skapa resurser, skattepengar och fler människor?

När målet och visionen driver på så blir Kenneth oövervinnerlig. Kenneth är en starkdrivkraft för olika motorevent i Södra Lappland. Impregnerad med motorsportsedan barnsben fortsätter han ge sina barn möjligheten att även de hålla på medmotorsport. Han har under åren varit med och arrangerat flera hundra olika tävlingsarrangemang och motorevents. Vad är det som driver honom?

Holeshot Events har producerat event och arrangemang, allt ifrån festivaler, konserter, motortävlingar, motorshower, öltält och jippon! Kenneth är också involverad i Vårträffen Classic Car i centrala Vilhelmina och kör folkrace och arrangerar Burkarcupen. Även i arbetet med WWW, Wilhelmina Winter Weekend har Kenneth varit engagerad. En helg med folkfest, olika arrangemang, is-stolpsittning och naturligtvis motorevents när Kenneth är inblandad.

En helg medfolkfest där en kan slå sig i slang med andra bilentusiaster och bara njuta av snygga bilar, livemusik och allt annat som händer.

För Kenneth är det inte omöjligt att få Metallicas James Hattfield att vara med i den här podden. Det är ju bara att kämpa mot det målet, till slut når man det.

Om gästen

Kenneth Andersson är drivkraften för motorevents och speakern med glöd. Finna i sociala medier. www.holeshotevent.com