#56 När 22 mil på längdskidor verkar kul!

I avsnitt 47 fick vi lära känna ett pannben starkare än de flestas. Vad har hänt sedan dess och hur ser dagarna och vintern ut för Sofie Elebro? Team Eksjöhus. Hur var det den där dagen på cykel ensam, 37 mil efter #vildmarksvägen över #Stekenjokk?

Att Saxnäs där Sofie är uppväxt är en känd skidort det känner alla skidintresserade till. Men vad förutom att det finns fina skidspår där man växer upp, vad är det som formar det pannben som krävs för att slita så hårt för att nå toppen i långlopp? Längdskidåkning är ju en av de tuffaste sporterna man kan ge sig in på då det kräver en enorm fysik. Hur kommer det att se ut nu när några av hennes huvudkombatanter slutat sina karriärer? Kommer hon att stå där på pallen?

#vilhelmina #vilhelminakommun #southlapland #sverige #svemester #norrland #västerbotten #visitvilhelmina #swedishnature #lovescandinavia #swedishnature #fjällvärld #saxnäs #skidåkning #wismaskiclassics #skiclassics #vasaloppet #marcialonga #längdskidor #skidåkning #långlopp #eksjöhus #eksjohus #teameksjöhus #teameksjohus

Om gästen

Sofie Elebro uppvuxen i Saxnäs är en av de du sett jaga på i täten i Ski Classics i SVT i vintras. I sin orangea dress har hon jagat bl.a. Lina Korsgren, Britta Johannsson Nordgren och Ida Dahl.