#25 Pandemi, Corona och Covid19?

När det är tusen frågor, vem ska man då ställa dem till? Jo, till en som kan. Så vi pratade med Fredrik, han kan närapå allting om Corona/Covid 19.

Lyssna

#24 Välkommen till ANDERS och känn dig som hemma!

Vad driver på företagande i en tid av globala virus, miljöhänsyn och hållbarhetstankar. Hur ser en krögare på framtiden och på inlandets resurser?

Lyssna

#23 Sikta på månen, missar du - hamnar du ändå bland stjärnorna!

När man ser världen i bilder och kan förmedla känslor genom en lins, är man fotograf då? För Hannele är fotografering en livsstil och följer med i varje steg hon tar. Hon har fotat i hela sitt liv och startade företag när hon fyllde 18 år.

Lyssna

# 22 XX The future is female!

XX Freeriders har växt från en kul idé till att påverka hela skoterbranschen. De två X:en står för de kvinnliga kromosomerna. Erika är en i duon XX Freeriders, som arrangerar skoterevent exklusivt för kvinnor för att öka intresset i en annars mansdominerad bransch. Genom åren med start 2013 har över 500 tjejer från både Sverige och internationellt rest till Saxnäs för att vara med och utveckla sin skoterkörning.

Lyssna

#21 Nä nu jävlar!

Nä nu jävlar! Om feminism, inland och ledarskap och att gå med rak rygg även när det blåser spik!

Lyssna

#20 Har du Hjärnkoll?

Margret Fjällström är en som inte räds att prata om det svåra. Till och med om sånt som ligger under skinnet, som skaver som är så svårt att man gärna försöker gömma undan och vara tyst om för att man inte ska gå sönder.

Lyssna

#19 Konst, kreativitet, design och globala ambitioner

Att jobba med konst, design och kreativitet mitt i fjällvärlden är det drömmen? När mobilen inte längre fungerar eller då intrycken av omgivning tar över det är då kreativiteten kommer igång. Det är då man ska vara mitt på en kulle med vatten och fjäll åt alla håll, för att skapa, sånt som gör livet roligt att leva.

Lyssna

#18 När kärleken till maten och den vidunderliga naturen tar över och att bo nära livet….

"Du bor så långt bort, men du or så nära livet" så sa en gäst till Veronica när hon serverade den fisk han även sett henne komma hem med från morgonens nätvittjning i Kultsjön. Välkommen att lyssna till en entreprenör som vill få dig att känna en bit av Italien, mitt i de svenska fjällen!

Lyssna